Bekijk de beschikbaarheid.

01

/03

02

/03

03

/03

AMSTEL GATEWAY

Bedrijfsruimte Amsterdam Zuidoost

AMSTEL GATEWAY

Uw toegangspoort tot zakelijk succes. 

Een bedrijfsruimte in Amsterdam Zuidoost huren? Amstel Gateway is hét businesspark in Zuidoost. Onze bedrijfsruimtes zijn ideaal voor de ondernemers voor wie opslag, distributie en de nabij liggende binnenstad van Amsterdam essentieel zijn. Wij zijn een toegangspoort tot zakelijk succes dankzij de toplocatie, parkeergelegenheid, beveiliging en flexibele indelingsmogelijkheden op het gebied van onze bedrijfsruimtes in Amsterdam Zuidoost. 

Onze bedrijfsruimtes bieden momenteel al onderdak aan vele gerenommeerde ondernemingen uit diverse branches zoals techniek, import en export, fashion en auto- en transport business. Lees verder om meer te weten te komen over de mogelijkheden tot het huren van een bedrijfsruimte in Amsterdam Zuidoost bij Amstel Gateway.

Huurders

Enkele bedrijven die u voorgingen.

SPECIFICATIES

Bedrijfsruimte te huur Amsterdam Zuidoost

De ligging van onze bedrijfsruimtes die te huur zijn in Amsterdam Zuidoost, zijn er al diverse grote (internationale) bedrijven gevestigd in onze panden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons terrein een hoger aanzien heeft gekregen voor mensen van buitenaf. Als u besluit een bedrijfsruimte besluit te huren bij Amstel Gateway zult u profiteren van de uitstraling die de grote bedrijven aan ons terrein geven. Daarnaast heeft ons terrein eigenschappen die u mag verwachten van een modern bedrijventerrein zoals: een ideale locatie, flexibele indelingsmogelijkheden, beveiliging van het terrein, voldoende parkeergelegenheid en uiteraard een uitstekende bereikbaarheid. Dit komt doordat ons bedrijventerrein slechts 200 meter van de afslag S111 bij de IKEA en het AMC is. Dankzij deze bereikbaarheid bent u met de auto in 10 minuten in de binnenstad of in 15 minuten op schiphol. Hierdoor is het ideaal om een bedrijfsruimte te huren in Amsterdam Zuidoost bij ons wanneer u een stads ondersteunende of urban logistics onderneming heeft.

Ideaal gelegen
nabij het centrum
van Amsterdam
Flexibele
indelingsmogelijkheden

Beveiligd terrein

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Uitstekende bereikbaarheid

IMPRESSIE

Bedrijfsruimte huren in Amsterdam Zuidoost

Een bedrijfsruimte huren in Amsterdam Zuidoost van Amstel Gateway? Om erachter te komen welke bedrijfsruimtes beschikbaar zijn, kunt u in het overzicht kijken verder op de pagina. Hier ziet u de beschikbare ruimtes en de afmetingen hiervan. Wilt u een bedrijfsruimte huren of bezichtigingen? Bezichtigingen kunnen doordeweeks ingepland worden. Als u hiervoor contact met ons op te nemen proberen wij altijd dezelfde werkdag nog te reageren. Heeft u een specifieke vraag over een bedrijfsruimte in Amsterdam Zuidoost van Amstel Gateway? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij praten u graag bij.

OMGEVING

 

AMSTEL GATEWAY

SNELWEGEN

TREIN

METRO

HORECA

TE HUUR

BESCHIKBAARHEID

 

TE HUUR

VERHUURD

Zit hier niet bij wat u zoekt?

Wij verhuren ook op Trade Park Zuidoost en andere locaties Urbanindustrial

Of neem contact op met 020 333 1405

CONTACT

Wil je graag huren of extra informatie?

 

Eigenaar

Urban Industrial
Keienbergweg 25
1101 EX Amsterdam

ui@urbanindustrial.nl
020 – 333 14 05

Makelaar

Cushman & Wakefield
Gustav Mahlerlaan 362-364
UN Studio
1082 ME Amsterdam

+31(0)20 800 2000

Eigenaar

Urban Industrial
Keienbergweg 25
1101 EX Amsterdam

ui@urbanindustrial.nl
020 – 333 14 05

Makelaar

Cushman & Wakefield
Gustav Mahlerlaan 362-364
UN Studio
1082 ME Amsterdam

+31(0)20 800 2000

Auto
Openbaar Vervoer
Lopen

Fiets

Amsterdam Centraal

15 min.

15 min.

30 min.

Station Bijlmer Johan Cruyff Arena

10 min.

13 min.

05 min.

Metrostation Bullewijk

11 min.

04 min.

Schiphol Luchthaven

15 min.

25 min.